Γράψτε ποια ταινία σας άρεσε την χρονιά που μας πέρασε και κερδίστε

Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε την ευκαιρία, σε οποιονδήποτε που του αρέσει ο κινηματογράφος, και ξέρουμε πως είστε πολλοί, να μας πει τις προτιμήσεις του, έτσι ώστε να αναδείξουμε την καλύτερη ταινία της χρονιάς που αγαπήσατε περισσότερο, και την 1η Φεβρουαρίου, συγκεντρώνοντας τις ψήφους σας, να καθορίσουμε την πεντάδα των ταινιών που έκλεψαν την καρδιά σας. Και για να δώσουμε ένα παραπάνω κίνητρο, δύο νικητές που θα βγουν από κλήρωση κερδίζουν δύο κουπόνια αξίας 20 ευρώ. Οι νικητές θα μπορούν να διαλέξουν οποιαδήποτε από τις τρέχουσες ή μελλοντικές προσφορές της www.groupon.gr και τα κουπόνια έχουν ισχύ 6 μηνών από την ημερομηνία έκδοσής τους. Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε ότι θέλετε από την γνωστή ιστοσελίδα, εισιτήρια για παραστάσεις, εισιτήρια για κινηματογράφο, ή οτιδήποτε ικανοποιεί τις ανάγκες σας.

Η λογική του διαγωνισμού είναι απλή: Γράψτε μας στο κάτω μέρος του άρθρου, στην περιοχή των σχολίων, ποια ταινία σας άρεσε, ή στείλτε μας e-mail στο gr.movienews@gmail.com, και την 1η Φεβρουαρίου θα ανακοινώσουμε τους 2 τυχερούς καθώς και την πεντάδα των ταινιών που ψηφίσατε.

199 Comments Posted

  1. Η ταινία που μου άρεσε περισσότερο για το 2012 είναι το The Dark Knight Rises. Επίσης, πολύ αξιόλογη ταινία και το Skyfall!!!! Γενικώς, το 2012 ήταν μια χρονιά που μας έδωσε πολλές και καλές ταινίες!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.