Γάτος Σπιρουνάτος νέο trailer

Ο Γάτος Σπιρουνάτος, ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες των ταινιών  «Σρεκ» έχει τη δική του ταινία αλλά και το πρώτο ολοκληρωμένο trailer. Το νέο αυτό πόνημα της Dreamworks, σκηνοθετημένο από τον Κρις Μίλερ (Σρεκ 3), θα διηγηθεί τις περιπέτειες του Γάτου πριν αυτός γνωρίσει τον Σρεκ και την παρέα του.


Ο Αντόνιο Μπαντέρας δανείζει τη φωνή του και πάλι, όπως και στα Σρεκ, στον πρωταγωνιστή Γάτο, ενώ στο πλευρό του βρίσκουμε τον Χάμπτι Ντάμπτι (Ζακ Γαλιφιανάκης) και την Κίτι (Σάλμα Χάγιεκ).
Το trailer μας εισάγει στους νέους χαρακτήρες που πλαισιώνουν τον Δον Ζουάν Γάτο, την Κίτι μια επιδέξια κλέφτρα και τον Χάμπτι Ντάμπτι, τον αυγοειδή χαρακτήρα που είναι γνωστός από τις περιπέτειες της Αλίκης μες στον καθρέφτη. Το trailer είναι απολαυστικό και ο Γάτος είναι ξεκαρδιστικός. Το animation μοιάζει αρκετά με τις ταινίες  «Σρεκ» και απ’ ότι φαίνεται με την προσθήκη του Χάμπτι Ντάμπτι αλλά και με την υπόθεση της ταινίας το χαρακτηριστικό γνώρισμα των Σρεκ ταινιών, οι αναφορές σε άλλα παραμύθια, θα είναι και σ’ αυτή την ταινία εμφανείς. Έτσι σύμφωνα με την πρώτη περίληψη «Στην πρώτη του περιπέτεια στη μεγάλη οθόνη ο Γάτος και η παρέα του θα κλέψουν την περίφημη Χήνα που κάνει τα χρυσά αυγά».
Το τρισδιάστατο animation θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2011.
Παρακάτω  το trailer:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.