Συμμορίες του Λονδίνου τρέιλερ: Ο Γκάρεθ Έβανς των “The Raid” επιστρέφει με μια υπέρ-βίαιη γκανγκστερική σειρά!

O Ουαλός Γκάρεθ Έβανς απέκτησε φήμη και ευρεία αποδοχή στην κινηματογραφική κοινότητα για τις σπουδαίες ικανότητές του να δημιουργεί άρτια χορογραφημένες σκηνές δράσης πολεμικών τεχνών, απαράμιλλης βίας και αίματος, και επιδέξιας κλωτσοπατινάδας που χρόνια είχαμε να δούμε σε σκοτεινή αίθουσα. Η Επιχείρηση Χάος 1 και 2 είναι δικά του δημιουργήματα. Και αυτό το σπουδαίο του ταλέντο θα το μεταλαμπαδεύσει και στην μικρή οθόνη με τις «Συμμορίες του Λονδίνου».

Ο Έβανς όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του ακολούθησε την τάση της εποχής. Μπήκε και αυτός στον πειρασμό να κάνει τηλεόραση και αν κρίνουμε από το τρέιλερ παρακάτω καλώς έπραξε.

Ήδη από τις πρώτες εικόνες αναγνωρίζεις το χαρακτηριστικό του στυλ, που μας υπόσχεται ένα ακόμη απολαυστικό πανηγύρι βίας και αίματος. Ο Έβανς δημιούργησε τη σειρά με τον Ματ Φλάνερι, τον διευθυντή φωτογραφίας με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν για τα Επιχείρηση Χάος 1 και 2. Έχει, επίσης, σκηνοθετήσει τα περισσότερα από τα επεισόδια της σειράς, ειδικά αυτών που περιλαμβάνουν τις πολύπλοκα χορογραφημένες σκηνές δράσης.

Οι Συμμορίες του Λονδίνου αφηγούνται μια ιστορία εκδίκησης που διαδραματίζεται στην αγγλική πρωτεύουσα. Ο ‘Φιν Γουάλας’, αρχηγός ενός εγκληματικού συνδικάτου, δολοφονείται, και η απουσία του θέτει σε κίνδυνο την εύθραυστη ειρήνη στο σύνθετο δίκτυο των συμμοριών του τοπικού υποκόσμου. Πλέον, όλα εξαρτώνται από τον οργισμένο και απρόβλεπτο γιο του, ‘Σον’, (τον υποδύεται ο Τζο Κόουλ των Peaky Blinders) για να ανακτήσει τον έλεγχο, και να τιμωρήσει τους ενόχους. Συμμετέχουν επίσης οι Μισέλ Φέρλι (Game of Thrones), Λιούις Τζόουνς, Κολ Μίνι, Ρίτσαρντ Χάριγκτον και πολλοί άλλοι.

Η σειρά δεν έχει ακόμη ορίσει ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Υπολογίζεται πως θα κυκλοφορήσει στα μέσα του 2020.

Το τρέιλερ: