Φωτογραφίες από την νέα ταινία της Κριστίνα Αγκιλέρα

Η Κριστίνα Αγκιλέρα, δοκιμάζοντας για πρώτη φορά τις υποκριτικές της ικανότητες, θα έχει το πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούργια ταινία Burlesque που θα βγει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου. Η υπόθεση της ταινίας στην οποία συμμετέχει και η 65χρονη Σερ είναι απλή και κλασσική. Η Άλι, φτωχή χωριατοπούλα, φεύγει από την Αϊόβα  για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της, να γίνει γνωστή και διάσημη τραγουδίστρια και καταλήγει σερβιτόρα σε ένα καμπαρέ, βαριετέ, που ονομάζεται Burlesque. Αλλά όχι για πολύ. Μια μέρα η βασική τραγουδίστρια νιώθει χάλια και η Αλι βρίσκει την ευκαιρία και την αντικαθιστά. Η Αλι καταφέρνει να «ανεβάσει» το μαγαζί και σε συνεργασία με την Σερ (ιδιοκτήτρια του μαγαζιού) η οποία αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα θα το μετατρέψουν στην απόλυτη επιτυχία…
Κάτι δηλαδή σε Μουλεν Ρουζ και Καμπαρέ…  Η Αγκιλέρα έχει ετοιμάσει τέσσερα τραγούδια για το σαουντρακ της ταινίας. Παρακάτω οι φωτογραφίες:


Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.