Φωτιά και Λάβρα. Πρώτο πόστερ του Hellboy

Ο Hellboy επιστρέφει στην οθόνη σε λίγους μήνες με το πρώτο πόστερ να είναι φωτιά και λάβρα, όπως αρμόζει σε έναν ήρωα της… “κολάσεως”

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε μια τρίτη ταινία του “Hellboy” καθώς ο οσκαρούχος πλέον Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είχε δηλώσει στο παρελθόν πως ένα νέο φιλμ δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά του.

Ωστόσο, δεν είχε την ίδια άποψη και ο δημιουργός του χαρακτήρα Μάικ Μινιόλα. Ο ίδιος μάλιστα, από την προσωπική του σελίδα στο facebook, μας είχε ενημερώσει για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη πέρυσι τον Μάιο, εκπλήσσοντας τους πιστούς οπαδούς του κερασφόρου ήρωα. Τα κακά νέα είναι όμως πως ο ντελ Τόρο αλλά και ο Ρον Πέρλμαν, ο ηθοποιός που υποδυόταν τον αντι- ήρωα με την κυνική αίσθηση του χιούμορ, δεν θα εμπλέκονται στο νέο πρότζεκτ. Στη θέση του σκηνοθέτη αυτή τη φορά βρίσκουμε τον Νιλ Μάρσαλ (Κάθοδος, Game Of Thrones), ενώ το “κακό παιδί” ενσαρκώνει ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ, ο “μπαμπάς” του Stranger Things. Ο συμπαθής αστυνομικός του Χόκινς σε τούτο το φιλμ- που δεν θα αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων – θα έχει να αντιμετωπίσει την Blood Queen – Μίλα Γιόβοβιτς ενώ η ταινία θα έχει σήμανση ‘rated – R”, πράγμα που σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν περιορισμοί. Ο νέος “Hellboy” θα είναι πιο βίαιος και πιο αθυρόστομος, πιο σκοτεινός και πιο τρομακτικός, σύμφωνα και με προηγούμενες δηλώσεις των δημιουργών, ένα ενθαρρυντικό στοιχείο που μας γεμίζει με αισιοδοξία όσον αφορά την έκβαση του φιλμ, τώρα πια που ο Μεξικανός σκηνοθέτης δεν εκτελεί χρέη επικεφαλής. Ας είναι καλά ο Deadpool που “άνοιξε” το δρόμο…

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2019. Απολαύστε το παρακάτω: