Επιβεβαιώθηκε, κακός ο Χαβιέ Μπαρδέμ στη νέα ταινία Τζέημς Μποντ

Από εδώ και πέρα θα μαθαίνουμε όλο και περισσότερα για την 23η ταινία Τζέημς Μποντ με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Κρεγκ και σκηνοθέτη τον Σαμ Μέντες. Η ημερομηνία έναρξης παραγωγής της ταινίας πλησιάζει και σύντομα τα γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη θα ξεκινήσουν. Φημολογείται ήδη, ότι η Γαλλίδα ηθοποιός και μοντέλο Μπερενίς Μαρλό θα ενσαρκώσει το νέο κορίτσι του Τζέημς Μποντ, όπως επίσης ότι “Skyfall” θα είναι ο τίτλος της 23ης συνέχειας.

Σήμερα κυκλοφόρησε ακόμη μια είδηση, μια ακόμη φήμη που υπήρχε στο παρελθόν και πια επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον ηθοποιό, τον Χαβιέ Μπαρδέμ. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα υποδυθεί τον κακό της ταινίας, ή τουλάχιστον έναν από τους κακούς. Ο Μπαρδέμ το ανακοίνωσε σε γνωστό κανάλι όταν ρωτήθηκε, χωρίς να δώσει όμως περισσότερες λεπτομέρειες για τον ρόλο του.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες σε ένα χρόνο από τώρα, τον Νοέμβριο του 2012 και εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ επιστρέφει η Τζούντι Ντεντς ως «Μ». Συμμετέχουν επίσης η Ναόμι Χάρις ως Μάνιπενι και ο Ρέιφ Φάινς σε αδιευκρίνιστο ακόμα ρόλο.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player