Ενόλα Χολμς τρέιλερ: Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν είναι η μικρότερη αδερφή του Σέρλοκ και λύνει μυστήρια!

Γνωρίζετε την Ενόλα Χολμς; Είναι η μικρότερη αδερφή του διάσημου ντετέκτιβ, Σέρλοκ Χολμς. Είναι εξίσου τετραπέρατη, ολίγον ατίθαση και περιπετειώδης, είναι η ομώνυμη ηρωίδα των βιβλίων της Νάνσι Σπρίνγκερ και τον Σεπτέμβριο έρχεται στο Νέτφλιξ ,με την μορφή της Μίλι Μπόμπι Μπράουν!

Η Ενόλα Χολμς γεννήθηκε από το μυαλό της συγγραφέως Νάνσι Σπρίνγκερ το 2006 και γοήτευσε από την πρώτη στιγμή τους νεαρούς αναγνώστες. Εκδόθηκαν έξι βιβλία με τις περιπέτειές της, και όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο ήταν θέμα χρόνου να επέλθει η «μεταγραφή» στην οθόνη, και πιο συγκεκριμένα στην πλατφόρμα του διαδικτυακού κολοσσού, η οποία εμπνευσμένα επέλεξε την ταλαντούχα πρωταγωνίστρια του ‘Stranger Things’ για τον ρόλο αυτό.

Η νεαρή Μίλι – Ενόλα Χολμς, σφύζει από ζωή, εκπέμπει ενέργεια και φρεσκάδα που πηγάζουν από τις υποκριτικές της ικανότητες και το νεαρό της ηλικίας της, και δικαιολογημένα κλέβει τις εντυπώσεις στο δίλεπτο τρέιλερ παρακάτω, παρόλο που περιστοιχίζεται από τους Έλενα Μπόναμ Κάρτερ στο ρόλο της μητέρας της, Χένρι Καβίλ ως Σέρλοκ Χολμς, και Σαμ Κλάφλιν ως Μάικροφτ.

Η νεαρή ντεντέκτιβ θα καταφέρει να βρει στοιχεία που θα την φέρουν πιο κοντά στη μητέρα της που έχει εξαφανιστεί; Ή θα τη βρουν οι διάσημοι αδελφοί της, που μάταια προσπαθούν να της παρέχουν σωστή ανατροφή και τρόπους; Η ίδια προτιμά, ωστόσο, να εμπλέκεται σε επικίνδυνες περιπέτειες και το μεγαλύτερο ‘μειονέκτημά’ της είναι πως δεν ξέρει να κεντά….

Την ταινία που θα ανέβει στο Νέτφλιξ στις 23 Σεπτεμβρίου έχει σκηνοθετήσει ο Χάρι Μπράντμπιρ των ’Fleabag’ και ‘Killing Eve’.

Το τρέιλερ