Αιματηρό clip από την ταινία «Αθάνατοι» του Τάρσεμ Σινγκ

Αύριο βγαίνει στις αίθουσες η επική ταινία «Οι Αθάνατοι» του Τάρσεμ Σινγκ και σήμερα έχουμε στη διάθεση ένα ακόμη χαρακτηριστικό απόσπασμα . Όπως γνωρίζετε με τους «Αθάνατους», το Χόλιγουντ επιστρατεύει τον μυθικό Θησέα (Χένρι Καβίλ) για να επαναλάβει την επιτυχία των 300 του Ζακ Σνάιντερ. Δεν ξέρω αν όντως θα το πετύχει, δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος για το αποτέλεσμα, πάντως τα trailer που έχουμε δει μέχρι στιγμής προσπαθούν αρκετά να μοιάσουν με την ταινία του 2006 που μετέφερε με τον καλύτερο τρόπο την πένα του Φρανκ Μίλερ στην μεγάλη οθόνη και ανέδειξε τον Ζακ Σνάιντερ και τον Τζέραρντ Μπάτλερ.

Στο σημερινό απόσπασμα θα δείτε τους θεούς του Ολύμπου σε μία από τις πιο βίαιες σκηνές της ταινίας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω ποιος είναι ποιος από τους δώδεκα θεούς, περά από τον Ποσειδώνα με τη τρίαινα, γιατί όπως και η ταινία έτσι και οι θεοί έχουν ξεφύγει σε μεγάλο βαθμό από την αρχαία ελληνική μυθολογία. Δεν θυμάμαι να κρατούσαν ποτέ στα χέρια τους μαστίγια και να είναι χρυσοί. Αν δεν σας ενοχλούν όλα αυτά ρίξτε μια ματιά παρακάτω. Φαντάζομαι ότι πολλές τέτοιες παρόμοιες μάχες θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια της ταινίας.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Φρίντα Πίντο (Slumdog Μillionaire), Στίβεν Ντορφ, Τζόζεφ Μόργκαν, Τζον Χερτ, Λουκ Έβανς, Ντάνιελ Σάρμαν, Ιζαμπελ Λούκας, Κέλαν Λούτζ.

Ο σκηνοθέτης Τάρσεμ Σινγκ και οι παραγωγοί των 300 μας φέρνουν μια θεαματική επική περιπέτεια εκδίκησης. Όσο ο αιμοδιψής βασιλιάς Υπερίων επιτίθεται στην Ελλάδα με τον στρατό του για να βρει ένα πανάρχαιο όπλο, ένας νεαρός χωρικός, ο Θησέας, αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει και μπλέκεται σε μια συναρπαστική περιπέτεια. Ο πολεμοχαρής βασιλιάς έχει λεηλατήσει όλη την Ελλάδα για την αναζήτηση του χαμένου τόξου της Ηπείρου. Με το όπλο αυτό θα μπορέσει να ανατρέψει τους θεούς του Ολύμπου και να γίνει ο κυρίαρχος του κόσμου. Ο Υπερίων και οι λεγεώνες του έχουν καταστρέψει τα πάντα στο πέρασμά τους και φαίνεται ότι τίποτα δεν τους σταματά. Ο Θησέας ορκίζεται να τον εκδικηθεί για το θάνατο της μητέρας του, που σκοτώθηκε σε μια από τις επιδρομές του. Όταν ο Θησέας συναντά την Μάντισσα Φαίδρα (Φρίντα Πίντο), τα οράματά της τον πείθουν ότι ο νεαρός άνδρας είναι το κλειδί για να σταματήσει η καταστροφή. Με τη βοήθειά της θα οργανώσει μια μικρή ομάδα και θα αγωνιστεί για το μέλλον της ανθρωπότητας.