Έχεις φαντασία; Γράφεις σενάρια; Λάβε μέρος στη «microγραφή» 2012

Για 4η χρονιά η t-shOrt διοργανώνει τον διαγωνισμό σεναρίου για ταινίες μικρού μήκους μέχρι 3 λεπτά. Αν είσαι 18 εως 40, έχεις φαντασία, γράφεις σενάρια, μπορείς να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Από σήμερα κιόλας μέχρι τις 30 Ιουνίου μπορείς να υποβάλλεις την ιδέα σου.
Συνδιοργανώτρια του διαγωνισμού, και για φέτος, είναι η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, που στηρίζει μία σειρά δράσεων που αφορούν στη Νεολαία και στις πολιτιστικές της αναζητήσεις και επιχειρεί ένα ποιοτικό άλμα, συνειδητοποιώντας ότι στην εποχή μας, δεν αρκεί ένας διαφορετικός λόγος, αλλά χρειάζεται συστηματική προσπάθεια, προγραμματική επάρκεια και -κυρίως- δράση.
Δύο μεγάλες δυνάμεις με έναν κοινό στόχο: Την ανάδειξη των νέων σεναριογράφων, που τολμούν να τα βάζουν με τον χρόνο και δημιουργούν δυνατές ιδέες και μικροσενάρια, που θα κάνουν την διαφορά στα κινηματογραφικά δρώμενα.
Περισσότερα για το διαγωνισμό κάντε κλικ εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.