Δύο τηλεοπτικά σποτ από την ταινία Χαραυγή Μέρος 1ο

Σε ένα μήνα και κάτι, ύστερα από τρεις ταινίες σεξουαλικής αποχής, το γνωστό ζευγάρι Έντουαρντ και Μπέλα επιτέλους θα ενδώσει στο πάθος του. Ήδη έχουμε δει δύο trailer από την ταινία Χαραυγή Μέρος 1ο, αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε θα δούμε και άλλα στιγμιότυπα πριν την προβολή της ταινίας το Νοέμβριο, ίσα – ίσα το αντίθετο. Ήδη τα δύο πρώτα τηλεοπτικά σποτ έκαναν την εμφάνισή τους και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω. Και τα δύο έχουν στιγμιότυπα από τον γάμο και την εγκυμοσύνη της Μπέλας. Μπορεί τα σποτάκια να είναι μικρά σε διάρκεια, ξέρω όμως ότι θα τα εκτιμήσετε δεόντως.
Το πρώτο έχει περισσότερη δράση, με τους λύκους να επιτίθενται, αλλά και την καλύτερη ατάκα που έχω ακούσει μέχρι στιγμής. «Γίνεται γάμος χωρίς λίγο δράμα»;
Σκηνοθετημένη από τον Μπιλ Κόντον, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Κρίστεν Στιούαρτ, Ρόμπερτ Πάτινσον, Τέιλορ Λότνερ, Άννα Κέντρικ, Ντακότα Φάνινγκ, Άσλει Γκριν, Μαικλ Σιν και Κέλαν Λουτζ
Η πρώτη ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 17 Νοεμβρίου.

Μετά το γάμο τους, η Μπέλα και ο Έντουαρντ ταξιδεύουν στο Ρίο ντε Τζανέιρο για το γαμήλιο ταξίδι τους, όπου τελικά θα ενδώσουν στο πάθος τους. Η Μπέλλα ανακαλύπτει σύντομα ότι είναι έγκυος και κατά τη διάρκεια του σχεδόν θανάσιμου τοκετού, ο Έντουαρντ εκπληρώνει τελικά την επιθυμία της να γίνει αθάνατη.
Όμως, η άφιξη της κόρη τους, της Ρένεσμι, προκαλεί μια επικίνδυνη αλυσίδα γεγονότων στους Κάλεν και τους συμμάχους τους, ενάντια στους Βολτούρι, το φοβερό συμβούλιο των βαμπίρ ηγετών, θέτοντας τις βάσεις για μια ολομέτωπη μάχη. Η υπερφυσική ιστορία και ο παθιασμένος έρωτας συνεχίζεται με τη Χαραυγή.