Δείτε τον Σκρατ να μετακινεί ηπείρους στη νέα ταινία μικρού μήκους “Scrat’s Continental Crack up”

O προϊστορικός σκίουρος της «Εποχής των Παγετώνων», το αστέρι του επιτυχημένου φραντσάιζ, o Σκρατ, έχει τη δική του ταινία μικρού μήκους «Scrat’s Continental Crack up» και σήμερα είναι διαθέσιμη online μέσω της Apple.
Ξεχάστε ότι έχετε μάθει στην γεωλογία για το σχηματισμό των  ηπείρων, όλα προήλθαν από τις περιπέτειες του δημοφιλούς σκίουρου, που προσπαθεί να μεταφέρει το βελανίδι του.
Η ταινία μικρού μήκους αποτελεί την εισαγωγή της τέταρτης ταινίας Ice Age: Continental Drift η οποία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2012. Στην τέταρτη ταινία το πρωταγωνιστικό τρίο, Μάνι, Ντιέγκο και Σιντ μπλέκονται σε μια νέα περιπέτεια εξαιτίας των όσων προκάλεσε ο Σκρατ. Διαχωρίζονται από το υπόλοιπο κοπάδι,  χρησιμοποιούν ένα παγόβουνο ως πλοίο και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους αντιμετωπίζουν εξωτικά θαλάσσια πλάσματα και αδίστακτους πειρατές, προσπαθώντας να εξερευνήσουν ένα νέο κόσμο.
Παρακάτω η νέα απολαυστική ταινία

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.