Δείτε το trailer της πολυσυζητημένης σειράς «Οι Κένεντι», η οποία δεν θα προβληθεί από το History Channel

Η φιλόδοξη αλλά και πανάκριβη αμερικανική μίνι σειρά που θα χωριζόταν  σε 8 επεισόδια «The Kennedys» με πρωταγωνιστές τους Γρεγκ Κινίαρ  (JFK),  Κέϊτι Χολμς (Τζάκι Κένεντι -Ωνάση), Μπάρι Πέπερ (Ρομπερτ Κένεντι), η οποία θα εξιστορούσε την διαδρομή της γνωστής πολιτικής οικογένεια των Κένεντι, ακυρώνεται και δεν θα προβληθεί από το “History Channel”. Η αιτία; Ο καθένας μπορεί να υποθέσει τα αυτονόητα. Έχουν ειπωθεί τα πάντα για τους Κένεντι.  Πάντως επίσημα σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων του αμερικανικού δικτύου η σειρά δεν προβάλλεται γιατί «…αφού είδαμε το τελικό προϊόν στο σύνολό του, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η δραματική ερμηνεία δεν είναι κατάλληλη και δεν ταιριάζει  με ότι αντιπροσωπεύει το History Channel”.  Να σημειώσουμε επίσης ότι όταν πρώτο ανακοινώθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο το Δεκέμβριο του 2009 είχε προκαλέσει αναταραχή σε πολιτικούς και συντηρητικούς κύκλους. Μάλιστα το περασμένο Φεβρουάριο, όταν ακόμα δεν είχαν στηθεί οι κάμερες, ένας πρώην σύμβουλος του JFK, ο Θίοντορ Σόρενσεν  που έφυγε από τη ζωή τον Νοέμβριο, είχε ασκήσει έντονη κριτική με άρθρο του στους New York Times, λέγοντας πως η πρώιμη μορφή του σεναρίου είναι «μοχθηρή» και «κακόβουλη».
Η 8ωρη μίνι σειρά  καλύπτει την χρονική περίοδο από τον πατέρα του προέδρου της Αμερικής  JFK  έως και τη δολοφονία του μικρότερου αδερφού του Ρόμπερτ. Η σειρά είχε προγραμματιστεί να προβληθεί την άνοιξη του 2011. H σειρά θα προβληθεί κανονικά στον Κανάδα και οι Αμερικανοί θα έχουν ευκαιρία να τη δουν μέσω κάποιου καλωδιακού καναλιού.
Παρακάτω το trailer, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. Η Κέιτι Χολμς μοιάζει καταπληκτικά με την Τζάκι Κένεντι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.