Δείτε το trailer της παραμυθένιας περιπέτειας “Jack the Giant Killer” του Μπράιαν Σίνγκερ

Κακές μάγισσες, πριγκίπισσες, γίγαντες, οι ταινίες που βασίζονται σε παραμύθια και θρύλους δεν έχουν τελειωμό. Για την επόμενη χρονιά έχουν προγραμματιστεί απ΄ όσο γνωρίζω τέσσερις. Δύο που βασίζονται στο ίδιο παραμύθι, την Χιονάτη (Η Χιονάτη και ο Κυνηγός, Mirror,mirror), έχουμε ήδη μάλιστα δει και τα trailer. Μία άλλη που βασίζεται σε ένα άλλο γνωστό παραμύθι των αδερφών Γκριμ «Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών» με τους Τζέρεμι Ρένερ και Τζέμα Άντερτον, όπου πρόσφατα είδαμε μια φωτογραφία και τέταρτη, μία που αποτελεί παραλλαγή του παραμυθιού «Τζακ και η Φασολιά». Πρόκειται για την εκδοχή του Μπράιαν Σίνγκερ “Jack the Giant Killer” σκηνοθέτη των Χ-Men, όπου έχουμε σήμερα έχουμε στη διάθεση μας το πρώτο trailer.

Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Χουλτ (X-Men: Η πρώτη γένια), Ελεανορ Τόμλινσον, Στάνλεϊ Τουτσι, Μπιλ Νάι και Γιούαν ΜακΚρέγκορ. Το trailer αμέσως μας προδιαθέτει για μια σκοτεινή εκδοχή του γνωστού βρετανικού παραμυθιού και είναι εντυπωσιακό όσον αφορά τα εφέ. Είναι ένα τίζερ που δεν προβάλλει και πολλά πράγματα βέβαια, είναι αρκετό όμως να σε πείσει ότι θα έχει επικές σκηνές δράσης. Οι Γίγαντες έρχονται!
Δείτε το trailer παρακάτω και διαβάστε την υπόθεση της ταινίας

Ένας αρχαίος πόλεμος αναθερμαίνεται όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει από λάθος την πύλη ανάμεσα στον κόσμο μας κι αυτόν τρομερών γιγάντων. Στη γη μετά από αιώνες, οι γίγαντες διεκδικούν ξανά όσα κάποτε ήταν δικά τους, αναγκάζοντας τον Τζακ να παλεύει για τη ζωή του και για να τους σταματήσει. Ο Τζακ πολεμάει για το βασίλειο, την καρδιά της γενναίας πριγκίπισσας κι ενάντια σε θρύλους, θα γίνει ο ίδιος ένας.