Δείτε το πρώτο trailer από την ταινία «Τρίο Στούτζες» των αδελφών Φαρέλι

Το όνειρο των αδελφών Φαρέλι να επαναφέρουν το ξεκαρδιστικό Τρίο Στούτζες στη μεγάλη οθόνη, έγινε πραγματικότητα. Η ταινία καθυστέρησε πάρα πολύ να υλοποιηθεί, μάλιστα κάποια στιγμή φάνηκε να ναυαγεί. Πολλοί ηθοποιοί επίσης πέρασαν το κατώφλι της για τους ρόλους των θρυλικών Μο, Κέρλι και Λάρι, αλλά δυστυχώς αποχώρησαν. Μεγάλοι σταρ που θα έφερναν άλλη πνοή στην ταινία όπως οι Σον Πεν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Τζιμ Κάρει, Πόλ Τζιαμάτι κ.α.. Αν και οι συγκυρίες δεν ευνόησαν, κατάφερε να βρει το δρόμο της στο κινηματογραφικό πανί, ξεκίνησε την παραγωγή τον τελευταίο χρόνο και  σήμερα έχουμε στα χέρια μας το πρώτο trailer.

Οι Γουίλ Σάσο, Σον Χέϊς και ο ελληνικής καταγωγής Κρις Διαμαντόπουλος υποδύονται τους σύγχρονους Κέρλι, Λάρι και Μο που φαίνονται να μην έχουν αλλάξει καθόλου στο πέρασμα των δεκαετιών. Οι αδελφοί Φαρέλι που γι’ αυτούς ήταν ένα όνειρο ζωής, προσπάθησαν όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω να ενώσουν την παλιά με τη σύγχρονη εποχή, να μεταφέρουν το θρυλικό τρίο στο σήμερα και ως ένα μεγάλο μέρος τα κατάφεραν. Οι Γουίλ Σάσο, Σον Χέϊς και Κρις Διαμαντόπουλος πείθουν ως Στούτζες, τα αστεία τους και οι φάρσες τους μοιάζουν να έχουν βγει από κλασικές σκηνές. Κάποιες στιγμές βέβαια, ίσως να φαντάζουν παράδοξες και υπερβολικές, ίσως κάπως περίεργες για τα σύγχρονα δεδομένα, παρόλα αυτά σε κάποια σημεία κατάφεραν να με κάνουν να γελάσω αρκετά. Αν το δείτε δύο με τρεις φορές το trailer νομίζω πως θα το συνηθίσετε.

Η ταινία «Τρίο Στούτζες» των αδελφών Φαρέλι θα είναι χωρισμένη σε τρία μέρη διάρκειας 30 λεπτών, και θα προβληθεί  τον Απρίλιο του 2012. Το καστ που πλαισιώνει το κωμικό τρίο είναι επίσης μοναδικό: Λάρι Ντέιβιντ (υποδύεται τη μία από τις μοναχές που θα δείτε παρακάτω), Σοφία Βεργκάρα, Τζέην Λιντς, Τζένιφερ Χάντσον,  Στίβεν Κόλινς κ.α.

Δείτε το trailer.