Δείτε τα πρώτα 4 λεπτά από την ζόμπι κωμωδία “Warm Bodies”

Ναι το ζευγάρι αποτελείται από ένα όμορφο ζόμπι που τρώει μυαλά και ένα συνηθισμένο κορίτσι με καρδιά κομμένο και ραμμένο για εφηβικά ρομάντζα. Τώρα αν μπορεί αυτή η προσέγγιση να πετύχει δεν ξέρω. Πάντως έχοντας δει τα trailer πριν λίγο καιρό, πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο συνδυασμός αυτών των εντελώς διαφορετικών ειδών να έχει ευτυχή κατάληξη. Και τα τέσσερα πρώτα λεπτά της ταινίας που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και μπορείτε να δείτε παρακάτω προσανατολίζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Περιγράφουν αναλυτικά τον πρωταγωνιστή, ένα ζόμπι που σκέφτεται αλλά με δυσκολία λέει μια λέξη, του R (Νίκολας Χουλτ), και τον κόσμο στον οποίο ζει, με χιούμορ. Δείτε το παρακάτω και διαβάστε την υπόθεση της ταινίας, αν παραλείψατε.

Τα Ζόμπι αγαπούν τους ανθρώπους, ειδικά τους εγκεφάλους τους. Αλλά ο R (Νίκολας Χουλτ) είναι διαφορετικός. Είναι ζωντανός στο εσωτερικό του, σε αντίθεση με τα εκατοντάδες άλλα ζόμπι, που τρέχουν τα σάλια τους και βρυχώνται, όλοι τους θύματα της πρόσφατης πανούκλας που οδήγησε τους τελευταίους επιζώντες να βρίσκονται σε μια καλά φυλασσόμενη πόλη. Τώρα τα ζόμπι περιφέρονται στο σταθμό ενός αεροδρομίου, και ψάχνουν για ανθρώπινο θήραμα, ζώντας με τον φόβο των Boneys. Μια μέρα o R με τον καλύτερο φίλο του Μ κατευθύνονται προς την πόλη για αναζήτηση τροφής. Εκεί, ο R βλέπει για πρώτη φορά την Τζούλι (Τερέσα Πάλμερ), μία όμορφη νεαρή κοπέλα και νιώθει για πρώτη φορά αγάπη.. Αποφασισμένος να την σώσει πρώτα από τα Ζόμπι και στη συνέχεια από τους Boneys, την κρύβει στο σπίτι του, ένα σωριασμένο αεροσκάφος 747. Η Τζούλι είναι τρομοκρατημένη και ο R παρόλο που τη διαβεβαιώνει «Όχι … φαί» αυτό ελάχιστα την ηρεμεί. Αλλά όταν ο R αρχίζει να ενεργεί πιο ανθρώπινα, την προστατεύει, αρνείται να τρώει ανθρώπινη σάρκα, ακόμη καταφέρνει να μιλά με ολόκληρες προτάσεις, η Τζούλι συνειδητοποιεί ότι ο R είναι ξεχωριστός. Η ίδια καταφέρνει και ξεφεύγει και ο R την ακολουθεί στο Σίτι Στάντιουμ, το μοναδικό καταφύγιο των ανθρώπων…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.