Δείτε 30 δευτερόλεπτα από τους Avengers

Όπως όλα τα μεγάλα μπλοκμπάστερ έτσι και η νέα ταινία τους Τζος Γουέντον  “The Avengers”  δεν θα γλύτωνε από την αχόρταγη δίψα του διαδικτύου για πληροφόρηση.

Έτσι, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το επίσημο trailer της ταινίας (με την αλλαγή της ώρας φαντάζομαι σήμερα αργά το βράδυ), η εκπομπή E.T.  παρουσίασε ένα μικρό βίντεο. Είναι ένα απόσπασμα της χθεσινής της εκπομπής, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, όπου θα παρακολουθήσετε  ένα μικρό κομμάτι από το trailer που θα κυκλοφορήσει μέσω της σελίδα της apple. Μην φανταστείτε κάτι εξαιρετικό, αλλά δυστυχώς είναι το μοναδικό βίντεο που υπάρχει μέχρι στιγμής από την ταινία.

Το βίντεο που είναι διαθέσιμο πια και στο youtube, παρουσιάζει έναν – έναν τους σούπερ ήρωες εκτός από τον Χαλκ. Είναι νέα στιγμιότυπα που δεν έχουν σχέση με το απόσπασμα που προβλήθηκε στο τέλος της ταινίας «Κάπτεν Αμέρικα: Ο Πρώτος Εκδικητής».

Στην ταινία “Τhe Avengers” πρωταγωνιστούν οι  Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Iron Man), Κρις Χέμσγουορθ (Thor), Κρις Έβανς (Captain America), Tζέρεμι Ρένερ (Hawkeye), Σκάρλετ Γιόχανσον (Black Widow), Τομ Χίντλστον (Loki) Μαρκ Ράφαλο (Hulk) και Σάμιουελ Τζάκσον (Nick Fury).

Παρακάτω το βίντεο.