Δες το υπέροχο trailer της ρομαντικής κομεντί «Five-Year Engagement» με τους Τζέισον Σίγκελ και Έμιλι Μπλαντ

Η σεναριακή ομάδα των “Μuppet”  ξαναχτυπά. Οι Τζέισον Σίγκελ και Νίκολας Στόλερ, υπεύθυνοι για την αναπάντεχη επιτυχία των Mάπετ, έρχονται την επόμενη χρονιά με μια ρομαντική κομεντί λίγο διαφορετική από τις άλλες. Ενώ οι περισσότερες του είδους τελειώνουν με μία πρόταση γάμου και όρκους αιώνιας αγάπης, η ταινία τους κάνει ακριβώς το αντίθετο. Και οι ανατροπές δεν σταματούν εκεί. Ο άντρας, όπως συνηθίζεται, δεν είναι το εμπόδιο για το μεγάλο βήμα, αλλά  η γυναίκα που δεν θέλει να φορέσει το νυφικό και πιο συγκεκριμένα η γλυκιά Έμιλι Μπλαντ. Οι Τζέισον Σίγκελ και Έμιλι Μπλάντ υποδύονται ένα υπέροχο ζευγάρι, που θα σας κλέψει την καρδιά από την πρώτη κιόλας στιγμή, το οποίο έχει αναβάλλει για πέντε χρόνια το γάμο του για πολλούς και διάφορους λόγους.

Το trailer που θα δείτε παρακάτω προσφέρει υπέροχες στιγμές, και η Έμιλι Μπλαντ δίνει τον καλύτερό της εαυτό. Υπέροχο επίσης και το καστ που τους πλαισιώνει, Άλισον Μπρι, Κρις Πρατ, Κέβιν Χαρτ, Κρις Παρνέλ, Τζάκι Γουίβερ κ.α.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί  να κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2012. Στην παραγωγή βρίσκουμε τον Τζουντ Απάτοου και στη σκηνοθεσία τον συνσεναριογράφο Νίκολας Στόλερ.

Δείτε το trailer.