Δες το trailer της ταινίας «Τhe Lucky One» με πρωταγωνιστή τον Ζακ Έφρον που υπόσχεται μια δακρύβρεχτη βραδιά στο σινεμά

Ο Ζακ Έφρον μεγάλωσε, δεν είναι πια το παιδάκι με το χαμόγελο στα χείλη, πήγε στον πόλεμο, πήγε στο Ιράκ, μάλιστα παρατρίχα να τον κλαίγαμε, αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν, δεν συνέβη κάτι τέτοιο, αφού για καλή του τύχη, πες μοίρα, πες Χόλιγουντ, πες Νίκολας Σπαρκς, βρήκε στα χαλάσματα τυχαία τη φωτογραφία μιας όμορφης κοπέλας που του έσωσε τη ζωή και τον γλίτωσε από τη δολοφονική βόμβα. Έτσι αποφάσισε όπως θα έκαναν όλοι οι καλοί στρατιώτες να βρει τη κοπέλα που απεικονίζεται στη θαυματουργή εικόνα και να τη συναντήσει.

Ένα ακόμη βιβλίο του Νίκολας Σπαρκς (βλ. Χαμένες Αγάπες, Το Ημερολόγιο), μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη και υπόσχεται βραδιές γεμάτες δάκρυα, χαρτομάντιλα και όρκους αιώνιας αγάπης. Το trailer κυκλοφόρησε χθες, η ταινία είναι σκηνοθετημένη από τον Τζον Χικς (Έχετε κάνει Κράτηση) και αν είστε πρόθυμοι, μάλλον καλύτερα πρόθυμες να δείτε το φιλμ, μην δείτε παρακάτω το βίντεο, αρκεστείτε για το δικό σας καλό το λέω, στις παραπάνω αράδες, γιατί τα αποκαλύπτει όλα, δείχνει και την πρώτη και τη δεύτερη και την τρίτη πράξη της ταινίας. Μόνο το τέλος δεν δείχνει…  Για να σας βοηθήσω λίγο παραπάνω, ώστε να μην μπείτε στον πειρασμό, και για να μπείτε στο κλίμα, όλα συμβαίνουν σε μια φάρμα, ο Έφρον παίζει τον αγρότη και ιδρωμένος σηκώνει σακιά, υπάρχει μια ερωτική σκηνή και υπάρχει ένας άλλος ενδιαφερόμενος, πρώην σύζυγος ή κάτι τέτοιο.

Αν πάλι δεν θέλετε να με ακούσετε και πιστεύετε ότι μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις δείτε το trailer. Συμμετέχουν εκτός από τον Έφρον οι Τέιλορ Σίλινγκ, Μπλιθ Ντάνερ, Τζέι Ρ. Φέργκιουσον, Ράιλι Τόμας Στιούαρτ και Τζόι Κρεστ. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο του 2012.