Δες το πρώτο trailer της ταινίας «O Δικτάτορας» με πρωταγωνιστή τον Σάσα Μπάρον Κοέν

Ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο γνωστός σε όλους μας «Μπόρατ» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με μια πολιτική σάτιρα, την κωμωδία «O Δικτάτορας» και χθες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer. Αν σας άρεσαν οι προηγούμενες προσπάθειές του, θα σας αρέσει και αυτή η ταινία στην οποία συμμετέχουν οι Μπεν Κίνγκσλει, και Τζον Σ. Ράιλι. Αν όχι, μην το προσπεράσετε, δείτε το trailer, γιατί ο Κοέν φτάνει και πάλι στα άκρα και γιατί η Μέγκαν Φοξ βρίσκεται για λίγο στο κρεβάτι του!
Δες το trailer παρακάτω:

Η ταινία βασίζεται σε βιβλίο που (υποτίθεται) έγραψε ο Σαντάμ Χουσεΐν, «Zabibah and the King», για έναν βασιλιά που ερωτεύεται μια χωριατοπούλα και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο γνωστός συνεργάτης του Κοέν ο Λάρι Τσαρλς. Ο Σάσα Μπάρον Κοέν, σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί στο παρελθόν, υποδύεται δύο ρόλους, εκτός από τον δικτάτορα στυλ Καντάφι, που κυκλοφορεί με τις καμήλες του στους δρόμους της Νέας Υόρκης και χαρίζει κοσμήματα, ενσαρκώνει και έναν ανυποψίαστο βοσκό που του μοιάζει και τον αντικαθιστά. Το trailer προσφέρει μεν κάποιες δόσεις ακραίου χιούμορ, όπως θα περίμενες από μια ταινία στυλ Μπόρατ, αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το νέο του τόλμημα του δίνει ένα απεριόριστο πεδίο για μια απίστευτη πολιτική σάτιρα, είναι επίκαιρο όσο ποτέ, αλλά αυτός και οι συντελεστές του φαίνεται, κρίνοντας από το trailer, να μην στρέφονται προς αυτή την κατεύθυνση. Ασχολούνται περισσότερο με τις Καρντάσιαν και ρεμίξ ανατολικών τραγουδιών. Περισσότερο τολμηρή είναι η Μέγκαν Φοξ παρά ο Κοέν, που αποτελεί και το καλύτερο σημείο του βίντεο.
Ας ελπίσουμε πως ένα άλλο trailer μας πείσει περισσότερο. Πάντως αυτό το απόσπασμα δεν είναι ότι καλύτερο για μια πρώτη επαφή με την ταινία.