Δεύτερο trailer για την ταινία Σέρλοκ Χολμς 2: A Game of Shadows

Δράση, δράση, δράση. Οι τρεις αυτές επαναλαμβανόμενες λέξεις περιγράφουν απόλυτα το δεύτερο trailer του σίκουελ «Sherlock Holmes: A Game of Shadows». Και στο πρώτο, και στο δεύτερο αλλά και στο τρίτο μέρος του trailer η δράση είναι αμείωτη. Ο Σέρλοκ Χολμς και ο Γουότσον επιστρέφουν και πάλι αυτή τη φορά “εκρηκτικοί” όσο ποτέ.

Οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Τζουντ Λο ενσαρκώνουν και πάλι το γνωστό δίδυμο στη μεγάλη οθόνη, για να αντιμετωπίσουν το μεγαλύτερο εχθρό τους τον καθηγητή Μοριάρτι (Τζάρεντ  Χάρις). Νέα μέλη στην παρέα η Νούμι Ραπάς, το ορίτζιναλ «Κορίτσι με το τατουάζ», η οποία υποδύεται μια τσιγγάνα αλλά και ο Μάικροφτ, o εξυπνότερος αδερφός του Σέρλοκ Χολμς  (Στίβεν Φράι) που δυστυχώς για μια ακόμη φορά δεν βλέπουμε στο νέο αυτό trailer. Έκπληξη, η προσθήκη της Ρέιτσελ ΜακΑνταμς που ενώ ακούσαμε ότι δε  θα συμμετέχει στην ταινία, τελικά επιστρέφει και αυτή στο σίκουελ, αν και μάλλον ο ρόλος της είναι μικρός.

Η ταινία έχει βασιστεί στη νουβέλα «The Final Problem» του Σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ, δημιουργού του ιδιωτικού ντετέκτιβ, που δημοσιεύτηκε για  πρώτη φορά το 1893. Στο φιλμ ο Σέρλοκ Χολμς συνεργάζεται με τον Γουότσον και μια τσιγγάνα που ονομάζεται Σιμ για να πιάσουν τον Μοριάρτι, ο οποίος είναι επικεφαλής μιας εγκληματικής οργάνωσης. Οι δυο τους διασχίζουν την Ευρώπη για να τον εντοπίσουν.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 5 Ιανουαρίου 2012.

Παρακάτω το νέο trailer: