Χάνσελ και Γκρέτελ: Κυνηγοί Μαγισσών έχουν νέο αιματοβαμμένο trailer

Η αλήθεια είναι πως όταν πρωτοκυκλοφόρησε το trailer to Σεπτέμβριο έβγαλα τη χολή μου. Κι αυτό γιατί μοιάζει με τον Βαν Χέλσινγκ με ασχημομούρες μάγισσες και μεσαιωνικά δάση. Όχι ότι άλλαξε η γνώμη μου με το σημερινό trailer. Ίσα – ίσα παραμένει η ίδια, αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά η ταινία δεν φοβάται να δείξει τον πραγματικό της εαυτό, και οι πρωταγωνιστές μοιάζουν να το διασκεδάζουν. Είναι σπλάτερ, έχει b-movies οπτική, χιούμορ, όχι τόσο όσο θα ήθελα, και διαλύει το μύθο του παραμυθιού με τον τρόπο που το κεφάλι της μάγισσας γίνεται κομμάτια στο συρματόπλεγμα.
Τώρα αν θέλετε να μάθετε και το στόρι, παρακάτω σας έχω συνοπτικά και την υπόθεση: Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ τα δύο μικρά παιδάκια που παρατρίχα να φαγωθούν από την κακή μάγισσα με το σπίτι φτιαγμένο από ζαχαρωτά και γλυκά, είναι πια ενήλικοι και έχουν δημιουργήσει μια ατρόμητη ομάδα. Είναι πια κυνηγοί κεφαλών και εντοπίζουν και σκοτώνουν μάγισσες σε όλον τον κόσμο. Δείτε το trailer παρακάτω. Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει αρχές τις επόμενης χρονιάς στις αίθουσες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.