Άλυτα Μυστήρια: Η θρυλική σειρά ντοκιμαντέρ που εστιάζει σε ανατριχιαστικές υποθέσεις και υπερφυσικά φαινόμενα επιστρέφει στο Νέτφλιξ

Τα Άλυτα Μυστήρια, η εμβληματική σειρά της δεκαετίας του ’90 αναβιώνει από το Netflix, με δώδεκα ολοκαίνουργια επεισόδια, ζητώντας και πάλι από το τηλεοπτικό κοινό να βοηθήσει στην επίλυση των πιο παράξενων αληθινών υποθέσεων που ταλανίζουν μέχρι και σήμερα τις αρχές και τους ανθρώπους που τα έζησαν από κοντά.     

Μια από τις μακροβιότερες σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης επιστρέφει γεμάτη ανεξήγητα μυστήρια που περιλαμβάνουν από εξαφανίσεις ανθρώπων, μυστηριώδεις δολοφονίες, μέχρι απαγωγές εξωγήινων και φαντάσματα. Θα βοηθήσεις;

Τα Άλυτα Μυστήρια, με αφηγητή τον «αδιάφθορο» Ρόμπερτ Στακ στοίχειωναν μικρούς και μεγάλους 15 ολόκληρα χρόνια από το 1987 έως το 2002. Το 2008 έγινε ακόμη μια προσπάθεια αναβίωσης. Η σειρά διήρκησε τότε 2 χρόνια με παρουσιαστή τον Ντένις Φαρίνα μέχρι να έρθει στη μεγάλη αγκαλιά του Νέτφλιξ φέτος, με το παλιό δημιουργικό δίδυμο, Τζον Κόσγκροουβ – Τέρι Νταν Μέουρερ, να επανέρχεται για να δώσει τα φώτα του συνεργαζόμενο με τον Σον Λέβι των Stranger Things.

Τι αλλάζει σ’ αυτή την ωριαία streamlined εκδοχή; H παραγωγή είναι πιο άρτια και καλογυαλισμένη, δεν υπάρχει παρουσιαστής αυτή τη φορά, υπάρχουν ωστόσο συνεντεύξεις από τους εμπλεκόμενους αλλά και δραματοποιημένες αναπαραστάσεις των ανήκουστων αυτών μυστηρίων. Αστυνομικοί, ντεντέκτιβ και δημοσιογράφοι, μάρτυρες αλλά και μέλη των οικογενειών δίνουν στοιχεία γύρω από τις ανεξήγητες αυτές υποθέσεις, παρουσιάζοντας θεωρίες και υπόπτους που υπέπεσαν στην αντίληψή τους ελπίζοντας πως κάποιος θεατής της σειράς κρατά το κλειδί επίλυσης του μυστηρίου.

Η σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Νέτφλιξ την 1η Ιουλίου.

Το τρέιλερ.