Ακόμα παρθένος; Για βοήθεια καλέστε το 888-743-4335. Χωρίς χρέωση

Όταν η διαφημιστική καμπάνια ενός φιλμ ανεξάρτητης παραγωγής προκαλεί το ενδιαφέρον πολιτικών αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης σημαίνει ότι πέτυχε.
Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία το διαφημιστικό γράφει:

Ακόμα παρθένος; Για βοήθεια καλέστε το 888-743-4335. Χωρίς χρέωση.

Οι εν λόγω πινακίδες διαφημίζουν μια ψεύτικη γραμμή βοήθειας που σε συμβουλεύει πώς να χάσεις την παρθενιά σου. Όταν καλείται ο αριθμός ακούγεται ένα ηχογραφημένο μήνυμα από τους ηθοποιούς της ταινίας, οι οποίοι προσφέρουν χιουμοριστικές συμβουλές, πριν σε κατευθύνουν στην ιστοσελίδα της ταινίας. Έξυπνο;
Εκατοντάδες πολίτες μέχρι τώρα παραπονέθηκαν και ζήτησαν να κατέβουν οι διαφημιστικές πινακίδες και τηλεοπτικά κανάλια ασχολήθηκαν με το θέμα.
Η ταινία των Χακ Μπότκο και Άντριου Γκάρλαντ “The Virginity Hit” (οι οποίοι έγραψαν το σενάριο στον Τελευταίο Εξορκισμό), ασχολείται με μία παρέα φίλων που προσπαθούν να βοηθήσουν τον ντροπαλό φίλο τους να χάσει την παρθενιά του, ενώ παράλληλα το καταγράφουν σε μία κάμερα. Καθώς αυτά τα παιδιά προσπαθούν να τον βοηθήσουν στην πρώτη ερωτική του επαφή, ασχολούνται με το διαδικτυακό cybersex, ακόμη και με σταρ του πορνό και μπλέκονται σε μία απίστευτη περιπέτεια….
Γυρισμένη, με το στυλ της απλής κάμερας, το trailer της νεανικής αυτής κωμωδίας που έχει βγει εδώ και λίγο καιρό, δεν εντυπωσιάζει, παρ’ όλα αυτά έχει δεχτεί χιλιάδες χτυπήματα.
Το ίδιο συμβαίνει και με την ψεύτικη γραμμή βοήθειας στην οποία έχουν καλέσει 70.000 άτομα τις τελευταίες 5 ημέρες!!!
Τι λέτε οι διαφημιστικές πινακίδες είναι ακατάλληλες ή εμπνευσμένες;
Παρακάτω το trailer της ταινίας η οποία θα βγει στις αίθουσες της Αμερικής στις 10 Σεπτεμβρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.