Α Dangerous Method trailer: Σεξ, Φρόυντ και ψυχανάλυση από τον Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ

Γνωρίζετε την Σαμπίνα Σπιλράιν; Είναι η γυναίκα που επηρέασε με τον δικό της τρόπο την ψυχανάλυση και επίσης η πρώτη γυναίκα που ασχολήθηκε με την επιστήμη αυτή. Πώς; Χωρίζοντας τον μέντορα Σίγκμουντ Φρόυντ από τον μαθητή του Καρλ Γιουνγκ, δύο από τα μεγαλύτερα μυαλά της ψυχιατρικής.

Η πραγματική αυτή ιστορία, το «ερωτικό» αυτό τρίγωνο αποτελεί το θέμα της νέας ταινίας εποχής του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ “A Dangerous Method” βασισμένη σε θεατρική παράσταση του 2002 “Τhe Talking Cure”. Η ταινία σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία του Μόρτενσεν με τον Κρόνενμπεργκ και τη δεύτερη ταινία με τον Κασέλ.
Στους πρώτους ρόλους βρίσκουμε τον Βίγκο Μόρτενσεν, ο οποίος υποδύεται τον Φρόιντ, τον Μάικλ Φασμπίντερ που ενσαρκώνει τον Γιουνγκ, στη θέση “κλειδί” της ταινίας την Κίρα Νάιτλι, η οποία υποδύεται την ανισσόροπη Σαμπίνα Σπιλράιν και ερωμένη του Γιουνγκ, ενώ ο Βενσάν Κασέλ τον Ότο Γκρος.
Στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε εκτός από τη Νάιτλι που μας υπόσχεται μια τρομερή ερμηνεία στην ταινία, άλλο ένα στοιχείο που κυριαρχεί είναι το σεξ και το trailer έχει αρκετές σκηνές. Η Νάιτλι εκτός από ψυχανάλυση θα δεχτεί και τιθάσευση στο κρεβάτι.
Η ταινία δεν έχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες, αλλά θα  ξεκινήσει με το φεστιβάλ της Βενετίας.
Παρακάτω το trailer:

Παρασυρμένος από την πρόκληση μια απίστευτης περίπτωσης ο Δρ Γιουνγκ παίρνει ως ασθενή του την όμορφη αλλά ανισσόροπη  Σαμπίνα Σπιλράιν. Όπλο του Γιουνγκ είναι η μέθοδος του διάσημου δασκάλου του Σίγκμουντ Φρόυντ. Και οι δυο όμως άντρες μαγεύονται από την Σαμπίνα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.