‘Α Cure fοr Wellness’ trailer: Κάτι αλλόκοτο συμβαίνει στο σπα του Γκορ Βερμπίνσκι

Λένε πως ο δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει με τον Γκορ Βερμπίνσκι που επιστρέφει στα κινηματογραφικά δρώμενα στο είδος που τον εδραίωσε, αυτόν του τρόμου.
Το νέο του πόνημα “Α Cure fοr Wellness” αποτελεί επιστροφή αλλά και αλλαγή κατεύθυνσης για τον δημιουργικό σκηνοθέτη που τα τελευταία χρόνια το όνομά του συμβάδιζε με αυτό του Τζόνι Ντεπ. Συνοδοιπόρος του στους Πειρατές, στον Ράνγκο (ένα από τα καλύτερα animation των τελευταίων ετών) αλλά και στον Λόουν Ρέιντζερ, ο Γκορ Βερμπίνσκι επανέρχεται το νέο έτος με μια ταινία τρόμου που από το πρώτο της trailer κερδίζει το ενδιαφέρον σου. Είναι οπτικά όμορφο και ταυτόχρονα αλλόκοτο και ανατριχιαστικό. Ο χώρος όπου διαδραματίζεται η πλοκή είναι ένα σπα ευεξίας που βρίσκεται στις Σουηδικές Άλπεις.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο κατέχει ο Νταν ΝτεΧάαν, υποδύεται έναν φιλόδοξο νεαρό υπάλληλο που έχει σταλεί εκεί να βρει ένα διευθυντικό στέλεχος, μόνο που ανακαλύπτει πως οι θαυματουργές του θεραπείες δεν είναι αυτό που φαίνονται. Όταν αρχίζει να ανακαλύπτει τα τρομακτικά μυστικά του μέρους, η λογική του θα δοκιμαστεί καθώς βρίσκει πως και ο ίδιος έχει την ίδια περίεργη ασθένεια με όλους τους άλλους επισκέπτες που αποζητούν τη θεραπεία.

Η ταινία θα βγει στις αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2017 και συμμετέχουν οι Μία Γκοθ και Τζέισον Άιζακς.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.