2ο trailer για την ταινία «Η Γυναίκα με τα Μαύρα» με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ράντκλιφ

Στο πρώτο teaser που κυκλοφόρησε τον Αύγουστο, είδαμε τον Ντάνιελ Ράντκλιφ αμίλητο και τρομαγμένο να καταδιώκεται από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα». Οι πρώτες εικόνες μας προϊδέασαν πως πρόκειται  για ένα καλά σκηνοθετημένο ατμοσφαιρικό θρίλερ. Σήμερα με το δεύτερο trailer αποκτούμε μια σαφέστερη άποψη για την υπόθεση της ταινίας, αλλά και τι περιμένει το νεαρό μάγο, που ενώ αποχαιρέτισε τον Χάρι Πότερ, ο ίδιος πάλι είναι αντιμέτωπος με “κάτι” από άλλο κόσμο.

Ο Ράντκλιφ στην επόμενή του ταινία, υποδύεται τον Άρθουρ Κιπς, τον ήρωα του γνωστού μυθιστορήματος της Σούζαν Χιλ. Ο γνωστός ηθοποιός υποδύεται ένα νεαρό δικηγόρο που επισκέπτεται μια απομακρυσμένη πόλη της Αγγλίας για να παραστεί στην κηδεία μιας ηλικιωμένης κυρίας, η οποία ζούσε μόνη της, αποκομμένη από τους υπόλοιπους, για να διευθετήσει την περιουσία της. Όσο οι μέρες περνούν ο νεαρός δικηγόρος ανακαλύπτει ότι το μέρος είναι στοιχειωμένο από τη «Γυναίκα με τα Μαύρα».

Το δεύτερο trailer είναι πιο ανατριχιαστικό σε σχέση με το πρώτο. Έχουν προστεθεί περισσότερες σκηνές τρόμου, ενώ ακούμε για πρώτη φορά τον Ράντκλιφ να μιλά. Όσο και να προσπαθώ ακόμη δεν μπορώ να τον συνηθίσω στη νέα του εικόνα, ως ενήλικο με γένια που δεν έχει σχέση με τον Χάρι Πότερ, που όλοι αγαπήσαμε.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να βγει στις αμερικανικές αίθουσες τον Φεβρουάριο.
Παρακάτω το δεύτερο trailer:

Video: MSN World Exclusive: Woman In Black – UK trailer