Δείτε το teaser trailer της ταινίας τρόμου “Grim Night”

Έχουμε δει πάμπολλα ριμέικ το τελευταίο διάστημα, ή ταινίες που μοιάζουν μεταξύ τους τόσο πολύ, που νιώθουμε πολλές φορές ότι το Χόλιγουντ έχει στερέψει από ιδέες και πρωτοτυπία. Έτσι όταν, σπάνια πια, μια ταινία βγαίνει που έχει σκοπό να επανακαθορίσει το είδος, αξίζει προσοχής ακόμα κι αν δεν είναι έτοιμη. Τέτοια περίπτωση είναι και το φιλμ «Grim Night».

Η Universal πρόσφατα απέκτησε τα δικαιώματα και το σενάριο της ταινίας θρίλερ «Grim Night» των Μπράντον Μπεστενχέιντερ και Άλεν Μπέι, ύστερα από έναν πόλεμο προσφορών με τα άλλα στούντιο. Οι δύο τους για να μπορέσουν να δημιουργήσουν θόρυβο, να διαφημίσουν το σενάριο και την ιδέα τους, ακολούθησαν μια πολύ έξυπνη μέθοδο που τους βγήκε σε καλό.

Περιμένοντας την κυκλοφορία του Paranοrmal Activity 3, που έγινε και πάλι εισπρακτική επιτυχία, ανέβασαν στο youtube ένα trailer της ταινίας τους, ψεύτικο μεν, αλλά αρκετά πρωτότυπο, το οποίο προσέλκυσε τα στούντιο και δικαιολογεί απόλυτα τον επταψήφιο αριθμό αγοράς.

Τι κάνει το “Grim Night” ενδιαφέρον; Η ανατριχιαστική της υπόθεση, που σε σωστά χέρια, θα είναι το επόμενο χρυσορυχείο, στυλ Paranormal Activity. Κάθε χρόνο οι άνθρωποι σε όλο τον πλανήτη κλειδώνονται στα σπίτια τους, κρύβονται για να σωθούν από τους «Θεριστές». Τρομακτικά και σκοτεινά πλάσματα, από άλλο πλανήτη, από άλλο κόσμο, είναι αδιευκρίνιστο ακόμα, επιτίθενται και σκοτώνουν ανθρώπους μια συγκεκριμένη ημέρα του έτους. Το trailer που θα δείτε παρακάτω  μας περιγράφει μια προηγούμενη επίθεση που σκότωσε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη. Βλέπουμε αριθμούς και αφίσες στους δρόμους, αλλά και τους Θεριστές, που δεν είναι τόσο τρομακτικοί μεν, αλλά φαίνεται ότι θα προσφέρουν αρκετές δόσεις τρόμου και αϋπνίες…

Δείτε το παρακάτω.