Το Χόμπιτ τριλογία;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter, τα στούντιο δίνουν την ευλογία τους για την πραγματοποίηση μιας τρίτης ταινίας Χόμπιτ, φτάνει να υπάρχει ένας επιτεύξιμος προϋπολογισμός και να δοθούν τα απαιτούμενα δικαιώματα.
Για να επιτευχθεί αυτό θα χρειαστεί οι ηθοποιοί να ξανασυμφωνήσουν, να γυρίσουν και πάλι στα πόστα τους αλλά και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα πολύ σύντομα. Υπάρχουν σκέψεις για το επόμενο καλοκαίρι έτσι ώστε να προλάβει να βγει στις αίθουσες το νέο φιλμ το 2014, την αμέσως επόμενη χρονιά δηλαδή.
Όλα κρέμονται στη θέληση και επιθυμία των δημιουργών. Η πηγή αναφέρει τα εξής: «Αν πρόκειται να το κάνουμε, χρειάζεται να αποφασίσουμε σύντομα… Όλα εξαρτώνται από την μεγάλη επιθυμία των δημιουργών να διηγηθούν περισσότερα πράγματα από την ιστορία.»
Η πρώτη ταινία Χόμπιτ An Unexpected Journey έχει προγραμματιστεί να προβληθεί φέτος τον Δεκέμβριο, ενώ η δεύτερη There and Back Again τον Δεκέμβριο του 2013.

Διαβάστε επίσης:

1 Comment Posted

  1. makari na nai toso kalo oso fainetai kai na apoktisei kai trito kai tetarto kai osa thelei arkei na mi mas paogoiteusi kai kinithei se antistoixi poiotita me auti tou arxonta! ta apotelesmata apo to comic con pantws entupwsiaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.