Τελευταίο trailer από τον «Χάρι

Ένα νέο trailer από την ταινία «Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου Μέρος 2ο» δόθηκε στη δημοσιότητα, ίσως και το τελευταίο για το επιτυχημένο φραντσάιζ.
Το trailer αποτίει φόρο τιμής στον κόσμο του Χάρι Πότερ , γιατί ξεκινά με τις πιο σημαντικές σκηνές των προηγούμενων ταινιών και καταλήγει στo Χόγκουαρτς, όπου θα λάβει χώρα η τελική επική αναμέτρηση.
Στο trailer εμφανίζονται όλοι οι πρωταγωνιστές που συμμετείχαν στις ταινίες. Η μητέρα του νεαρού μάγου, ο Ντάμπλντορ, ο Σνέιπ, ο Σείριος Μπλακ και πολλοί άλλοι. Επίσης μας προσφέρει μια υπέροχη ματιά στα εφέ αλλά και τη δράση που προμηνύεται ασταμάτητη και αυτή τη φορά, ενώ θα είναι και σε 3D.
Για όσους λυπούνται που οι περιπέτειες του νεαρού μάγου τελειώνουν ίσως χαρούν με τις εκπλήξεις που ετοιμάζει η συγγραφέας των βιβλίων. Όχι δυστυχώς δεν πρόκειται για ένα νέο βιβλίο, αλλά για την ιστοσελίδα της www.pottermore.com, που μόλις χθες ανέβηκε διαδικτυακά και μας υπόσχεται περισσότερο Πότερ. Η ιστοσελίδα δεν έχει πολλά πράγματα, το λογότυπο, την υπογραφή της Τζ Κ. Ρόουλινγκ, ενώ αν κλικάρετε στις κουκουβάγιες που εμφανίζονται, σας μεταφέρουν σε μια σελίδα στο youtube. Εκεί υπάρχει ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα για την ημέρα που η Ρόουλινγκ θα ανακοινώσει τι ετοιμάζει. Σύντομα θα μάθουμε αν και σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν πρόκειται για κάτι νέο, μάλλον θα είναι μια ιστοσελίδα που θα έχει φόρουμ, αφηγήσεις των βιβλίων, παιχνίδια και αποσπάσματα ταινιών για τους πιστούς οπαδούς του Χάρι Πότερ. Η τελευταία ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες 14 Ιουλίου.
Παρακάτω το νέο trailer.

Διαβάστε επίσης:

  • Anonymous

    Ehw kleisei kai egw eisitirio gia ton marathwnio Harry Potter and the deathly Hallows kai anypomonw! Makari na min teleiwne 🙁

  • Anonymous

    Περίμενα η Rowling να μας πει πως μετά το Harry Potter and the Deathly Hallows Μέρος 2 θα έβγαζε καινούριο βιβλίο Harry Potter αλλά… Θα αρκεστώ στο να πάω στον μαραθώνιο Harry Potter και μετά να κάνω μαραθωνίους με όλες τις ταινίες στο σπίτι με τις φίλες μου.

  • Anonymous

    Φανταστικό το νέο trailer…και τέλειο που δείχνει τον Harry Potter από μωρό μέχρι σήμερα! Αντε να βγει στους κινηματογράφους αν και προβλέπεται πολύ κλάμα με το Harry Potter and the deathly hallows Part II!