Δείτε το πρώτο απόσπασμα από την ταινία «Shame» του Στιβ ΜακΚουίν

 

Η πρώτη συνεργασία του Στιβ ΜακΚουίν με τον Μάικλ Φασμπίντερ στην ταινία “Hunger” το 2008 στέφθηκε με επιτυχία και τιμήθηκε με την Χρυσή Κάμερα στις Κάννες. Η ερμηνεία του Φασμπίντερ ήταν άψογη και η σκηνοθεσία του ΜακΚουίν  εντυπωσιακή. Αυτό που έμεινε στο μυαλό όλων ήταν ότι ο βρετανός εικαστικός έχει πολλά να δώσει ακόμα και έτσι συνέβη, σύμφωνα με τις πρώτες κριτικές για την δεύτερή του ταινία.

Η νέα του ταινία “Shame”, που ενώνει και πάλι τον σκηνοθέτη με τον γνωστό ηθοποιό, έκανε την πρεμιέρα της πριν λίγα 24ωρα στο γειτονικό φεστιβάλ και άφησε και πάλι τις καλύτερες εντυπώσεις. Αυτή τη φορά ο βρετανός σκηνοθέτης καταπιάνεται με κάτι λιγότερο ζοφερό. Η δεύτερή του ταινία αφορά το πορτρέτο ενός Νεο-Υορκέζου με σεξουαλικές εμμονές (Μάικλ Φασμπίντερ) που προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις αυτοκαταστροφικές πράξεις της αδερφής του. Η Κάρει Μάλιγκαν, υποδύεται την αδερφή του, μια επίδοξη τραγουδίστρια που έρχεται να μείνει για μερικές ημέρες στο σπίτι του.

Το απόσπασμα διαρκεί μεν πολύ λίγο όπως θα δείτε παρακάτω (μετά τα 2:30 λεπτά, προηγείται η συνέντευξη τύπου) είναι όμως ικανό για να προβάλλει τον κεντρικό χαρακτήρα της ταινίας και τις εμμονές του.

Κάτι ασυνήθιστο συμβαίνει στο μετρό.

Διαβάστε επίσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.