Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της Νικόλ Κίντμαν ως Γκρέις Κέλι στην ταινία “Grace of Monaco”

Θα βγει στις αίθουσες μάλλον τον επόμενο Δεκέμβριο, αφορά μια μεγάλη διασημότητα, την ηθοποιό και πριγκίπισσα Γκρέις Κέλι, η ταινία θα λαμβάνει χώρα έξι χρόνια μετά το γάμο της, εστεμμένη ήδη ως πριγκίπισσα να προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση ανάμεσα στον πρίγκιπα και τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρλ Ντε Γκωλ με αφορμή την φορολογική νομοθεσία. Την υποδύεται η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν, τον πρίγκιπα Ρενιέ ο Τιμ Ροθ, και την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ολιβιέ Νταάν (Ζωή σαν Τριαντάφυλλο).

Η ταινία  βασίζεται στην πραγματική της ζωή αλλά δεν θα είναι μια βιογραφία. Τα παιδιά της Κέλι μάλιστα ήδη έχουν εκδηλώσει τη δυσαρέσκειά τους λέγοντας πως είναι μια άσκοπη glamorous εκδοχή της ζωής της, με τον σκηνοθέτη να ανταπαντά στις δηλώσεις τους λέγοντας, πως σκοπός του δεν ήταν να κάνει μια βιογραφία, παρά ένα «ανθρώπινο πορτρέτο μιας μοντέρνας γυναίκας».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες. Δεν είναι κάτι το σπουδαίο, αλλά θα σας βάλει για τα καλά στο κλίμα της εποχής αλλά και στην αίγλη του πριγκιπάτου.

Grace-of-Monaco-2 Grace-of-Monaco-1

 

Διαβάστε επίσης:

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.